24 Ekim 2007 Çarşamba

baba dedim galiba..


Bugünlerde bir düzen tutturmuşlar gidiyor...Annem ve Hasgül teyzem benim uyku saatlerimi düzene koymaya çalışıyorlar sanıyorum 2 gündür de başardılar.. 11 de ve 4 de uykum geliyor.. işallah bundan sonra da böyle gider. Duyduğuma göre bebekler en çok uykuda büyüyormuş.annem artık korsan gibi dolaşmıyor gözündeki bantı çıkardılar.biraz şiş gözü ama olsun eski halinden iyi görünüyor... bu arada bugün baba ya benzer bişeyler dedim.. baba demeye çalıştırıyorlardı ben de sürekli aynı kelimeyi tekrar edince diyeyim de mutlu olsunlar bari dedim.. annem beni yiyecekti neredeyse.. ay ne önemliymiş baba demek biraz daha bişeyler desem ne olacak kimbilir.. aslında ben herşeyi anlıyorum da çaktırmıyorum şimdi konuşmaya başlasam sürekli konuşmamı isteyecekler.. ben şimdilik dinlemede ve kayıttayım..yarın annem sabah evde çok mutluyum dersi az o yüzden daha çok vakit geçireceğiz..

bu arada 2 gündür uyandığımda yanımda babamı görüyorum sabahları yanıma yatıyormuş beni duyabilmek için.çok seviniyoruz ikimizde.. benle oyun oynuyor..

bu arada naze bana karpuz yollamış birazdan annem bana kesecek.. ben onu top zannetmiştim ama içinden kırmızı bişey çıktı..

şimdilik hoşçakalın öptüm herkesi...

0 yorum: