17 Ekim 2007 Çarşamba

yoğun bayram günleri ve anneannemle dedemin gidişi

merhaba..
çok yoğun bir haftasonu geçirdik. bayramda 1.gün anneannem ve dedemin elini öptüm oradan akraba ziyareti yaptık sonra da 2.günü sabah 5 de mengene gitmek için yola çıktık aynı günün akşamı gebzede sinan amcalara uğrayıp evimize geldik.pazar günü de sinan amcalar ve elvan elif teyzeler bize geldi ve çok yoğun bir bayram tatili geçirmiş olduk.annemin pili bitmişti...Allahtan anneannem yetişti benle ilgilendiler de annem biraz kendine gelebildi.fakat bu sefer de bu gece gidecekleri için üzülüyor.morali çok bozuk.ben de alışmıştım dedem bana saz çalıp duruyordu benle oyun oynuyorlardı... ama doğum günümde yine gelecekler.

mengende amcam babannem yengem beni bekliyordu kuzenlerim banu ve alpereni gördüm onlarla bahçede oyun oynadım.sonra gebzede sinan amcalarda biraz oturduk ama benim yolda çok uykum geldi zor uyuyabildim çünkü yol bitmek bilmiyordu trafik çok yoğundu.pazar günü oliviumda gezdim nilgün yengem bana çok güzel bir oyuncak aldı..

dün doktora gittik boyum 2.cm uzamış doktor teyzem akın çok uzun boylu bir çocuk olacak dedi kilo da almışım annem çok sevindi tam 10 kg 300 gr olmuşum..boyum da 75 cm.. biraz kansız çıktım sınırda o yüzden kan şurubu içeceğim tadı çok kötüymüş annem yarın verecek bakalım...dün yolda peşimize bir kopekcik takıldı dövmüşler bir küçücük terier... dedem ona gel kızım diye diye eve kadar getirdik balkona koyduk akşam babam gelince de dedemle babam bir güzel yıkadı köpekcik yıkandıktan sonra mışıl mışıl uyudu balkonda..herkes çok mutluydu. güven içinde bir uyku çekti.ama babam bugün dükkana getirdi evde bakamayız diye.. sonra köpekcik (pamuk) bizi tanımadıği için gitmeş bi daha da geri dönemedi babam 2 saat boyunca bugün onu aramış.. neyse işte...ne çok şey olmuş..çok yoğun günler geçirdik..neyse ki yarın annem evde sadece 2,5 da gidip 6 da gelecek

bugün anneannemin doğum günüymüş.. anneannem 45 yaşına basmış..şimdi anneannem dizi izliyor babam ve dedem de milli maç izliyor annem de bunları yazıyor.. ben de uyuyorum.. yarın sabah bir bakacağım ne dedem var ne anneannem..

şimdilik bu kadar arkadaşlar..çok şeyler olmuş bitmiş... öpüyorum hepinizi

0 yorum: