25 Aralık 2008 Perşembe

taşınıyoruz...

ama sadece başka bir mahalleye.. hem annemin okuluna yakın hem de daha kullanışlı bir evmiş.. şimdilik bildiklerim bu.. yeni evimizde olanı biteni anlatırım size.. bu taşınma vesilesiyle anneannem ve dedem yine bütün cefakarlıkları ile bize yardıma geliyorlar.. cumartesi sabah burada olacaklar..kısa bir kopukluk yaşayabiliriz.. belki telefon ve adsl hemen bağlanmaz..haberiniz olsun dostlar..

22 Aralık 2008 Pazartesi

mundial sirki....

dün geceden beri atları kaplanları anlatıyorum...junglör vardı bir de..topları havaya atıp yakalıyordu... dün akşam beni sirke götürdüler.. çok güzel ve değişik bir akşam geçirdim hiç annemle babamı üzmedim.. dikkatlice izledim hep alkışladım.. şaşırdım aaaaaa aa dedim.. sonra bir ara annem gönüllü oldu ve atlarla ilgili bir gösteride yer aldı.. çok korktum beni bıraktı gitti sandım yanına gitmek istedim.. o da gerçekten öbür dünyaya gidecek gibiydi..suratı bembeyaz oldu..ata atlayıp atın tepesinde pata küte döndü durdu... sonra kaplan ailesini izledik.. saydım durdum annneeee babaaaa dedeeee agıııı... sonra annem beni uyuturken evde ben alkış tutuyormuşum.. sanmış ki uyanığım..meğer rüya görüyormuşum rüyamda da sirkteyim.. hala olanı biteni anlatıyorum.. sonra bir de üzerine bugün nazelere gidince tam şenlik oldu..birbirimizi özlemişiz sarıldık çok iyi anlaştık ufak krizler olsa da aramızda hallettik.. ama annemler kahveleri döküp aslı teyzeye patanak çarpıştı.. fincan bir yere kahve bir yana.. biz de naze ile temizledik.. sildik süpürdük..şimdi de babama bugün olan biteni anlatıyorum.. o da bir yandan benim arabamı tamir ediyor.. bu arada sirkte bir kaplan yavrusu ile fotoğraf çektirdik onu da koyacağım bir ara.. hoşçakalın... söylemesi ayıp bağırsaklarım bozulmuş da annemle küçük bir işimiz var :)

21 Aralık 2008 Pazar

of offf

çok sıkıcı... annem yorgun..benle oyun oynayamıyor.. hep birşeylerle uğraşıyor..temizlik orayı burayı düzeltme.. yatak yorgan yıkama..hava soğuk..hayat pahalı.. annemin morali bozuk..işte böyle

13 Aralık 2008 Cumartesi

bayram seyran gelen giden....

bugünlerde evimiz en kalabalık ve yoğun günlerini yaşıyor.. bende sevinç içinde ortalarda dolanıyorum.. geçen cumartesi amcamlar geldi mengenden.. bayramda işlerimizi yaptık annem ve yengem baki amcamın evini temizledi babamlar da boyadı.. evet en sonunda baki amcamın düğünü olacak.. çok şükür... sonra baki amcamın müstakbel eşi ve ailesi geldi sonra ev eşyası alma derdine düştüler.. velhasıl eşyalar alındı yerleşmeye başlandı içimiz bir rahatladı.. annem yorgunluktan bayıldı.. ben arada vızırdıyorum ama olsun ... güzel günler bunlar.. en kısa zamanda da nikah olacak.. ben birileri olduğunda hemen bütün marifetlerimi göstermek istiyorum.. mesela önce kubat'tan topal türküsünü açtırıp oynuyorum bir yandan da sılığımı çalıyorum..sonra gitar ve ardından da sazı getirtip şarkı türkü söylüyorum... gülşah yengemin babası bıyıklı olduğu için ona dede diyorum hatta Fikret amcam ondan daha çok dede ile ilgilenmeme çok bozuldu.. baki amcamın evi bize çok yakın ara sıra kahvaltıya gideceğim..
bu ara annemin bana okuduğu kitapları bende kedime kaplanıma ve kurbağama anlatıyorum... 'auvv bak bill (fil).. kabı kabagaaaaa.. ee ee eee... ..' çok güzel anlatıyorum.annemin beni yiyesi geliyormuş.. kalabalık iyi hoş ta azıcık annem benle az ilgilense canım sıkılyor ve ona naz yapıyorum..annem beni hemen öpüyor seviyor.. çünkü diyor ki ben kocaman oldum hala anneme naz yapıyorum varsın akın da bana yapsın... yaşa annem..
herkese iyi geceler... fotoğraflarımı bekleyin şimdi vaktimiz yok..