2 Ocak 2009 Cuma

annesi yazıyor...


merhaba...
öncelikle mutlu seneler... ömrümüzden bir yıl daha geçti.. hem bu sefer ki sanki biraz daha hızlıydı.. büyük şehrin karmaşasına yenik düşmüş bir yıl geçirdik.. bizim için son 1 ayı daha fazla çabuk ve yorucuydu.. özellikle de şu bir hafta daha fazla..
yeni evimize taşındık şu ara yerleşmeye uğraşıyoruz..her zamanki gibi cafakar annem ve babam yetişti imdada... evladı olmayanlar anlayamaz ben de Akın doğunca anladım iki elim kanda olsa her daim onun herşeyine yatişeceğime... şimdi evimizde gecelemeye başlayalı 5. gün..
hava çok soğuk tam kara kış..1300 köy yolu kapanmış.İstanbulda kar olmamasına rağmen yine de ayaz sulu sepken...radyada şu an eski şarkılar çalıyor 'İstanbulun kızları bilsen ne şeker uzaklardan yanına çeker...' diyor acaba kaç istanbullu kalmış İstanbulda... ben daha çok Orhan Veli modunda geziyorum 'İstanbulun orta yeri sinema, garipliğimi mahzunluğumu duyurmayın anama...'
neyse yazacak çok şey var dalda dala atlamak üzereyim konuya geri döneyim.. oğlum yarın 2 yaşına giriyor.. kurban bayramıydı 3. geceydi sabah 05:25 de onu kollarıma aldım kocaman ağzıyla mor mor ağlıyordu.. o an gözlerimin önüne gelince içimden anlatılmaz birşey akıyor genzime doğru.. yavrum.. sarı kuzum.. küçük adamım benim.
seni o kadar seviyorum ki.. hayatımda iyi ki varsın.. hayatımızda iyi ki varsın.. Allah seni sevdiklerinle seni sevenlerle bir arada tutsun..bize yokluğunu göstermesin.. Herşey istediğince olsun.. canım yavrum..
ne güzel bir çocuk oldun.. insan evladını yere göğe sığdırmaıyor gerçektende.. her yaptığı sanki mucizeymiş gibi geliyor.. herşeyinle gurur duyuyoruz.. Allah seni de bizi de utandırmasın.. iyi insan ol..
babacığın bozuk kombimizi yapmaya çalışıyor deden ona yardım ediyor..babacığın sana bakınca gözleri gülüyor.. çok fazla zaman geçiremiyorsunuz beraber ama işallah o da olacak.. seninle gurur duyuyor.. duygularını ifade ederken biraz zorlanır babacığın.. ben dile getirmek istedim..
sana kocaman bir pasta yaptım tavşan yapmaya çalıştım ama ayıya da benzedi... ne olduğuna sen karar verirsin...anneannen bir yerele düzeltiyor o da çok yoruldu.. herkes yorgun... yarın akının babaannesi gelecek.. bir de arkadaşı Naze.. Aslı teyzesi ile .. biz bize olacağız.. evimizin daha tam olarak yerleşmemesinden dolayı küçük çapta bir kutlama yapacağız..
canım yavrum.. şu ara hastanede inliyordum.. bir üşüyor bir yanıyor bir sakinleşip bir sinirleniyordum... sabaha kadar çekilecek olan sancının ortalarındaydım.. sen de zor yolları aşmaya çalışıyordun.. İyi doğdun.. İyi ki varsın.. SEni Seviyorum... Seni Seviyoruz.. İyi ki .. İyi ki.. İyi ki doğdun..
sarı topağım bal oğlum gül oğlum.. can oğlummmm Akın yavrummm Akınımmmmmmmm
Yeni yaşın Sağlıklı günler getirsin sana.. Allah bize ömür versin seni anasız babasız bırakmasın kimsenin eline bırakmasın.. Hİç bir yavrucuk anasız babasız kalmasın...
03 Ocak 2007- 03 0cak 2009..........