29 Temmuz 2009 Çarşamba

annesi yazıyor

hiç oyun oynamadığımı farkettim ya da çok az oynuyorum.. içimden gelmiyor.. geldiğimizden beri vızır vızır.. hatta babası ona ve bana birer lakap taktı vızırcan ve çıldırcan... az kaldı.. sürekli karın ağrısı ile geziyor.. aslında gerçekten ağrıdığını da anlayamıyorum ilk başta gerçekten ağrıyordu sindirim sorunu vardı ama artık geçmiş olması lazım yanında sürekli bu konu konuşulduğu için mi acaba bunu kullanmaya başladı.. ne yapsam bilemiyorum.. oyun oynamamız lazım benim çocuğumla etkili zaman geçrimem lazım.. ama o kadar sıcak ki ve ben o kadar keyifsizim ki ikimizin keyifsizliğinden bir sıkıntı yumağı oluşuyor..şu ara cumartesi günü aldığımız tigger ve pooh cd sini izliyor sürekli.. eşim bırak 1 aydır çok gezdi çok yoruldu biraz bu şekilde dinlensin diyor..ne yapacağımı şaşırdım biraz da vicdan azabı çekiyorum oyun oynamadığım için.. sürekli birşeyler üretirdik kalakaldık.bu yaz rahaveti mi? size de böyle şeyler oluyor mu?..
piyano çalışmam lazım keman çalışmam lazım..k. gidince güzel sanatlar lisesinde piyano ve keman derslerine başlayacağım.akın müsade etmiyor.kemanı kıskanıyor piyanoya kapa kapa diyor.. okuduğum gazeteden kıskanıyor..bakalım ne olacak.belirsizlik insanı yoruyor..eşimle sürekli aynı konu üzerinde dolaşıp duruyoruz.. birşeyin altına giriyoruz önden ben gidiyorum bakalım ne olacak bizim için.. istanbul bir kaçış mı yoksa özleyiş mi olacak............?
gece canım mercimek çorbası istedi.. sıcakta sıcak sıcak çorba içtim.. demin de etli biber dolması yaptım.oğlum yesin büyüsün.. eşim sigarayı bırakma kararı aldı.. bir merkeze gidecek.. poliklinikler varmış bazı hastanelerde fakat çok dolu.. taa ocak ayına kadar.. o zaman a kadar çok vakit var.bu kadar beni çok sevindirdi.. neyse.. gideyim de salonumu silmeye devam edeyim çocuğum uyanmadan...

0 yorum: