30 Aralık 2009 Çarşamba

3 OCAK 2009

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM EŞİM DOSTUM BÜYÜKLERİM....
3 OCAK 2010 PAZAR GÜNÜ DOĞUM GÜNÜ PARTİME SİZİ BEKLİYORUM...HEDİYEYE GEREK YOK SİZ GELİN YETER..... MUTLU SENELER BU ARADA..YANAKLARINIZDAN ÖPERİM

27 Aralık 2009 Pazar

ders çalışıyorum



annem bilgisayarın başında birşeyler yapıyordu..sonra ben de gora bilgisayarımı aldım masaya tam onun yanına oturdum bilgisayarımı açtım ders yapmaya başladım böylece ana oğul işlerimizi yaptık.. çok sohbetli bir çocuk oldum çıktım..sürekli ya şarkı söylüyorum ya konuşuyorum... soruyorum... en çok anneme soruyorum en güzel o anlatıyor benim gözümden ne istediğimi biliyor.. zaten babama da öyle yapıyor babamın yüzünden ne yapacağını hatta tuvaletinin gelip gelmediğini bile anlıyor..şu anda da annemin doğum günü hediyesi olarak aldığı kitaplarımı okuyorum atakan ve yumurcak kitapları.. bu ara kipatlara merak saldım iyice ve hayali arkadaşlara.. anneaannem hala çok hasta annem de bugün sınava girdi babam önümüzdeki hafta büyük garaj alıp gelecek.bana doğum günü yapacaklar..
Fotoğraftaki kuzenim arda.. birlikteyken en çok kipat okumayı seviyoruz..dün akşam birlikteydik...

bir de kule yapıyorum sürekli.. annem çok beğeniyor şaheser yapmış diyor ne demekse o şahaser..bakın beğenecek misiniz...?

26 Aralık 2009 Cumartesi

iştambul özeti...


ah babacığım seni annemden ne kadar kıskansam da seni kendime rakip olarak görsem de sen benim biricik babamsın ve birlikte geçireceğimiz güzel günleri sabırla bekliyorum... iştambuldaki günlerim su gibi geçti sana doyamadan.. neyse ki 15 tatile az kaldı.. sen üzülme sen gitme yanımda kal seni yanımda istiyorum..

21 Aralık 2009 Pazartesi


iştambulda olmaktan çok memnunum..evden çıkasım gelmiyor.. odamda kendi kendime oynuyorum...oyuncaklarımla arabalarımla oynuyorum.. babamla güreşiyorum..dün beni oyun parkına götürdüler airporta.. saatlerce oynadık... önce babam sonra annem sonra amcam sonra yine babam benime oynadı hepsi sucuk gibi oldu pestilleri çıktı ben küçücük halimle onlardam çok dayandım.. sonra da akşam 8 den sabah 9 a kadar uyuyarak rekor kırdım.. şimdi vinnie ve tiger izliyorum.. bu arada şu arlar en çok okumaktan zevk aldığım kitabı göstermek istiyorum... adı atakan.. atakanın maceraları benim çok hoşuma gidiyor...bu da resmi..

dah buralardayız..

18 Aralık 2009 Cuma

baaaaaabaaa

babacığım kollarını aç kocaman.... ben geliyorum...

12 Aralık 2009 Cumartesi

hayali


herşey bugün ki gazete de miki fareli resmi görmemle başladı..önce isimleri öğrendim bazılarını tanıyordum zaten.. sonra annemle uzun uzun resim hakkında konuştuk ben tek başına biraz aynı resme bakıp inceleme yaptım.. ''anne beni bu tiyatroya götür ben de burada ki çocuk elimi ağzımıa koyup şaşıracağım dedi iyice bakınca altta sahneye bakıp alkışlayan ve şaşıran o çocuğu gördüm''..
sonra mikiyi miniyi donald duck ı goofy i çağırdık benimle oynadılar. piyanonun başına geçip ortaya ben oturdum ıkı tane sandalyeyi yanıma koydum bir yanıma donald duckı bir yanıma miki fareyi onlara şarkı söyledim..sandalyeleri yan yana sıralayıp hepsini oturtum.. birlikte uyumaya gittik..
en son tek tek annelerini arayıp izin istedik bu gece bizde kalabilirler mi diye.. çünkü akın uyumaya giderken hadi arkadaşlarına güle güle de gitsinler demiştim..o da ağlayarak gitmesinler ben üzülüyorum dedi.. sonra aradık izin aldık şimdi akının ayak ucunda uyuyorlar.. ben bile varlıklarına inandım.. herşey o kadar inandırıcıydı ki...bı hayalgücü ne güzel birşey... bakalım yarın ne olacak..

2 Aralık 2009 Çarşamba

bayram hatırası





tavuklara yem verdik babamla...sonra da onlar bana bir tane yumurta verdiler sapsarı.. alperen abimin köpeği kıtır da yanımdan ayrılmadı..