17 Temmuz 2010 Cumartesi

Bunaltıcı











ne yapacağımızı şaşırdık.. geceleri ben yorgunluktan uyuyorum ama annem sürekli arkama yaz bez sokuyor yada etletimi değiştiriyor.. o ise uyuyamıyormuş sıcaktan... sabah da gürülütden ve yine sıcaktna uyanıyoruz erkenden.. ben uyurken de yatmış bugün ama uyuyamamış.. ev aktiviteleri yapıyoruz.. bugün bi de balkonda bana yatak yaptı.. sabahtan biraz yattım oynadım.. dün akşam da babam beni lunaparka götürdü..
annem kocaman bir leğene su dolduruyor ılıkla soğuk arası orada yüzüyorum banyoda oyun oynuyorum ferahlıyorum.. sonra da annem o suyla balkonları yıkıyor suyumuz azalıyor dünyda ziyan olmasın sular diyor..


perşembe akşamı selim amcalardaydık... akşam oturmasına gittik vardığımızda saat 22 yi geçiyordu.. anamurda dayımlar yatarken biz daha yeni gzemeye gitmiştik :)




pek iştahım yok..babam da bana karpuss aldı bi de ben karpusscu oldum... gell gelll karpusss şatıyoyum hemen poz verdim çok güzeldi... büyüyünce karpusscu olcam.. annem de kavun istedi.. o da kavun seviyor.. ben karpuz kavun babam da sadece karpuz seviyor...bi de kavun seçtim tatlılarından..

0 yorum: