2 Eylül 2010 Perşembe

dünyAyı kaldırma kuvveti


o herşeyi yapabilir... herşeye hayıy... herşeye kendi karar verir..istediğini yiyecek hep de çikolata yada gofret... istediğini içecek... en çok şu..
istediğinde miki fare istediğinde caillou izleyevek ister yakından isterse uzaktan izleyecek ama mutlaka kendisi bilecek ne yapacağını..

bu dönem böyle.. yeni başladı..önceden daha makuldu ikna ediyorduk falan..fakat son bir haftadır hoş geldi yeni dönem diyoruz.. pipi ile oynuyor ama çok fazla kaptırmıyor.. ben de onu utandıracak birşey söylemiyorum ama önceden anne bak pipim açılıp kapanıyor diyordu (yazın başında) geçen anne git buydan dedi banyoda pipisi açılıp kapanırken..varmıyorum üzerine.. büyüyor.. işallah ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde bütün gelmiş gelecek zor günleri dönemleri atlatabiliriz..
kuzenim var biraz daha katı onun oğlan pipiyi gizli gizli keşfediyormuş kötü bir intibaa mı uyandırdı anne bilemiyorum en azından biz birşey yokmuş gibi devam ediyoruz... herkesin kuku pipi saydığımız dönem geride kaldı.. hoş geldin kendini ispatlama dönemi...
tabi yapabilirsin oğlum.. sen akıllısın...herşeyi yapabilirsin..yeter ki iste..

0 yorum: