22 Ocak 2011 Cumartesi

dünya mirası



sabah koştur koştur gittik öğretmenevine... neyse ki kahvaltıya yetiştik... güzel vakit geçirdik akın yine bir kedi buldu en son kedi pes etti akından sevgiden başka bir zarar görmeyeceğini anladı giderken de bizim peşimizden kapıdan çıkıp bizi uğurladı... biraz alışveriş yapıp döndük..







babam televizyonu nasıl ayarlamışsa bir vakit geçince kendi kendine kapanıyor akın yakına oturursa babam oğlum bak yakından izledin diye televisyon sana kızıp kapandı diyormuş... demin tv kapandı bu kez babam yakın olan koltuğa oturmuş.. akın da bak dede gördün mü televos sana kıszzdı neden yakındann bakıyosunnnn dedi kendi lafıyla vurdu babamı..çok hoşuna gitmiş... bir de oğlum babanın istanbula gidinci diline biber sürecem demiş babam o da sürmeeeeeeeee babama demiş babam neden demiş akın da o benim babam benim babam kocaman..koskocamannnnnnn demiş.. babamı korkutuyor demek ki kocaman diyerek :)



benim emektar uzaktan pek havalı göründü safranbolu sokaklarında..akın en son anne babmı da getirelim mi buraya babam da sever kedimizi dedi...

0 yorum: