12 Haziran 2011 Pazar

hekimoğlu derler benim aslıma....

trt okulda hakan aysev ümit tokcan ın senfonik sesler diye müzik programı çıktı yatmak üzereyken..sesi açıp yattık akınla... türküleri senfoni orkestrası eşliğinde bi tokcan dan bi aysevden dinledik.. derken hekimoğlunu söylerken hakan aysev akın anne bu şarkı çok güzelmiş sen mi yazdın dedi... zeybekleri seviyor oğlum... türküleri seviyor... senfonik halini de seviyor.. bir müzik kültürü oluşmuş olmasına ayrıca sevindim..

bu akşam üzeri haberlerde suriyeden kaçanları gösteriyor akın dedesine soruyor ne olmuş niye olmuş falan..sonra birlikte dolaşmaya çıktık yine sordu iyice etkide kalmış.. kötü adamlar mı gelmiş niye gelmiş anlattım biraz..sonra dedi ki anne bana tabanca alar mısın takk takk diye ses çıkarsın ben kötü adamları vurcam dedi.. onlar buraya geler mi dedi o kaçanlar bizde mi kalacaklar dedi.. ben şu zamana kadar hiç tabanca almamıştım son bir yıldır da çocuk sürekli istiyordu aldık bi tane artık biraz oynadı şiddeti arttırır şiddete yöneltir diye almıyodum ama hevesi gitsin kötü adamları korkutsun... kimseyi öldürmicekmiş sadece korkutacakmış..
bi de oğlum ellerinden birşey gelmiyor o insanların kaçıyorlar dedim o da ben de onların ellerini bağlarım dedi çağrışım yaptı çocuğuma aklını seveyim yavrummmmm

0 yorum: