14 Eylül 2011 Çarşamba

dün bebeğimiz oldu..kuzenimin şu mor kiyabetli kocaman göbekli bebeği dünyaya geldi.. çok yaşa güzel günler gör minik kız.. bugün ziyarete gideceğiz.. beraber büyüdüğüm küçük bir kızken oyunlar oynayıp kavgalar ettiğim arkadaşımın, kuzen kardeşimin çok istediği anneliği tatmasına bir anne olarak çok sevindim..
bunun dışında akın sürekli inci ile beraber bu ara.. gün içinde epey beraber vakit geçiriyorlar..inci akının herşeyini taklit etmekten, akın da incinin onun yaptıklarını yapabilmesi için onu itttirip kaldırıp durmaktan yorugun düşüyor.. ramazanda sürekli yemek yapmaktan bitap düştüğüm için şu ara yemek yapasım yok ama yiyesim var ne yazık ki..
kafamız hala karışık... akın bir kaç zamadır beni sürekli öpüyor hiç öpmeyen bir çocuktur.. ama bu ara elimi kolumu yanağımı gözümü öpüyor ah benimmm canım oğlummsarı papatyammmmm diyince de hızlı bi şekilde ve muzipce ben yapmadım ki!!!! diyor..bir kaç gün önce naze ile buluşacağımız için sevinçlendi... fakat elde olamyan sebeplerden buluşamadık.. buradan naze ve aslıya duyurulur..

bu ara bi de anne sen çocuk muydun sonra büyüdün anne mi oldun ..sonra büyüyüp babanne mi olacaksın ben baba mı olacağım sorularını ççok soruyor..
bi de bugün bana legolardan yaptığı seti gösterip anne buradan su gidememiş o yüzden elektrik olmamış çocuklar da beybi izleyememiş buzsdolapları çalışmamış ışıklar yanmamış dedi... ne ara öğrendi anlayamadım... maşallahhh yavruma..
babamız akşamları geç gelebiliyor toparlıyor işleri diye..biz de çok özlüyoruz.. bir kaç akşamdır yerde oturma odasında uyukluyor babasının gövdesine yakın bir yere o da yatıyor güya tv izleyerek uyuyorlar baba ondan en az yarım saat önce uyumuş oluyor akın da bi müddet sonra .. ben de onları yatağa taşıyan son kişi olarak doktorlar dizisiyle kapanışı yapıyorum... sıkıntılı olan hava mı içim mi bilmiyorum...

0 yorum: